Lirik Lagu Sindiran Sodiq

Diposting oleh: singgih

Musim kampanye 2014, ini lirik lagu bagus banget. Lagunya juga dah pernah denger, mirip dengan lagu Mirip Syi'ir Tanpo waton Gus Dur, mungkin terinspirasi dari situ.


     Lirik Lagu Sindiran Sodiq
    Ngawiti Ingsun Nglaras Sindiran
    Kelawan poro wong nang nduwuran
    Kang Ndalanake Dana anggaran
    Ojo sembrono tanpo itungan.....2x

    Duh poro konco priyo waniyo
    Ojo mung njabat sare'at bloko
    Gur pinter janji ra iso mbkutekno
    Tembe mburine rakyat seng soro....2x

    Akeh kang pinter sekabehane
    Seneng ngakali marang kuline
    Elek'e dewe nggak di keto'ke
    Padahal iku akal buluse.....2x

    Gampang mbuji'i janjine goroh
    Kangge menangke tuku suworo
    Sarto wes lungguh neng kursi rojo
    Janji janjine njur ora nyoto...2x

    Ayo sedulur jo nglalekake
dentitas Lagu

judul          : Sindiran
artist          : Sonata – Yulia Rahman
bitrate        : 128kbps
                            Link Download Ada Di Bawah
Liriknya Brow
Ngawiti ensun nglaras sindiran
Kelawan poro wong nang duwuran
Kan njalanake dana anggaran
Ojo sembrono.. Tanpo itungan
Ojo sembrono.. Tanpo itungan





Duh poro ndoro Prio Wanito
Ojo mung njabat sareat bloko…
Gur pinter janji raiso mbuktekno
Tembe mburine rakyat sengsoro
Tembe mburine rakyat sengsoro

Akeh kang pinter sekabehane
Pinter ngakali marang kuline
Elek’e dewe gak di keto’ke
Padahal iku.. akal buluse
Padahal iku.. akal buluse

Gampang bujuk’i janjine goroh
Kangge menang’ke tuku suoro
Serto wes lungguh nang kursi rojo
Janji-janjine.. njur ora nyoto
Janji-janjine… njur ora nyoto…

Ayo sedulur jo’ nglalek’ake
Karo seng ndisek mileh swarane
Ojo gedek’ke wetenge dewe
Seng ndukung kowe… sek panggah… kere
Seng ndukung kowe sek panggah… kere…

Dadi pejabat gak bakal suwe
Kadung wes rakyat gak ngarepake
Yen wes janjine gak di buktek’ne
Bakal di demo di gulingake
Bakal di demo di gulingake

Koran lan tv podo ngabarke
Pejabat maling akeh contone
Soko seng duwur sak ngisorane
Kruyuk’an ngembat jatah rakyate
Kruyuk’an nyunat jatah rakyate

Koyo’ wes podo nunggu giliran
Sopo sing nyolong bakal konangan
Yen di percoyo dadi pimpinan
Kudu kang jujur lan kuat Iman…
Kudu kang jujur lan kuat Iman…

Kuwosone ndunyo ora hakiki
Ayo di jogo lan di syukuri
Yen panyuwune wes di turuti
Nang wong ngisorane jo’ Nganti lali
Nang wong ngisorane jo’ Nganti lali

Urep kang ayem rumongso aman
Dudu mergo ono neng duwuran
Sabar nerimo snajan pas-pasan
Nyukuri takdir soko pengeran
Nyukuri takdir soko pengeran

Ayo poro konco dulur lan tonggo
Kang durung bener podo ilingo
Ojo di bumbung lan di jongkrok’no
Siji kang olo… kabeh kang soro
Siji kang olo… kabeh kang soro

Sindiran iki ojo dadi ati
Jo’ Gawe bingung lan ojo wedi
Mung ngelingake kang nduwe janji
Mugo-mugo slamet.. jo’ nganti lali…
Mugo-mugo slamet… jo’ nganti lali…
    mugo-mugo slamet jo nganti lali...2x

Lirik Lagu Sindiran Sodiq 

    Karo seng ndisik milih suwarane
    Ojo nggedekke wetenge dewe
    Sing dukung kowe sek panggah kere....2x

    Dadi pejabat ora bakal suwe
    kadung wes rakyat gak ngarepake
    Yen wes janjine ra di buktekne
    bakal di demo di gulingake...2x

    Koran lan tv podo ngabarke
    pejabat maling akeh contone
    Soko seng nduwur sak ngisorane
    kruy'an nyunat jatah rakyate...2x

    Koyo wes podo nunggu giliran
    sopo sing nyolong bakal konangan
    Yen dipercoyo dadi pimpinan
    Kudu kang jujur lan kuat iman...2x

    Kuwasane donyo ora hakiki
    Ayo di jogo lan disyukuri
    Yen panyuwune wes di turuti
    Nang wong ngisore jo nganti lali...2x

    Urep kang ayem rumongso aman
    dudu mergo ono neng nduwuran
    Sabar nerimo senajan pas-pasan
    nyukuri takdir soko pengeran...2x

    Ayo poro konco dulur lan tonggo
    Kang durung bener podo ilingo
    ojo di gunggung lan di jlompro'no
    Siji kang olo kabeh kang soro...2x

     Sindiran iki ojo dadi ati
    digawe bingung lan ojo wedi
    mung ngelengake kang duwe janji


download lagu



Deuniv Blog Updated at: 18:57

0 komentar:

Posting Komentar

Silahkan berkomentar sesuai pendapat Anda...